lightsout1still
Teresa Palmer elokuvassa Lights Out (2016). Kuva: Warner Bros.

Useista yhdysvaltalaisista elokuvista tuttu Teresa Palmer näyttelee pääroolin Taneli Mustosen ohjaamassa englanninkielisessä kauhuelokuvassa The Twin. Mustosen ja Aleksi Hyvärisen käsikirjoittama elokuva kertoo Palmerin näyttelemästä naisesta, jonka kaksoslapsista toinen on kohdannut väkivaltaisen kuoleman.

Australialaissyntyinen Palmer, 35, nähtiin viimeksi Suomen valkokankailla Mel Gibsonin ohjaamassa sotadraamassa Hacksaw Ridge – aseeton sotilas (2016). Kauhuelokuvien saralla hän on tuttu muun muassa ruotsalaisen David F. Sandbergin ohjaamasta Hollywood-elokuvasta Lights Out (2016) ja Jonathan Levinen Warm Bodiesista (2013).

The Twinin tuotannosta vastaa Mustosen ja Hyvärisen yhteinen Don Films Oy, joka on aiemmin tuottanut Bodomin (2016) ja yhdessä Solar Filmsin kanssa komedian Se mieletön remppa (2020). Bodom ja Se mieletön remppa kuvattiin lähes kokonaisuudessaan VirossaThe Twinin kuvausmaata ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta kuvaukset alkavat joka tapauksessa maaliskuun 18. päivänä. Hankkeella ei toistaiseksi ole Elokuvasäätiön myöntämää tuotantotukea.

Suoratoistopalvelu Shudder on ostanut The Twinin levitysoikeudet Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Britanniaan, Irlantiin, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Shudder ja elokuvan levitysoikeuksia myyvä Film Constellation osallistuvat The Twinin tuotantoon yhdessä helsinkiläisen jälkituotantoyhtiö Post Controlin kanssa.

The Twinin uusista käänteistä uutisoi ensimmäisenä Screen Daily.

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Perjantai 6.8.

petterikaniinijulisteuusi petterikaniinijulisteuusi

petterikaniinijulisteuusi maijamehilainenjakuljul

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

perunajuliste2 lapinlahtijul sihjajuliste 70onvainnumerojul

Lisää kotimaisia ensi-iltoja