heinahattuvilttitossurubensinveljekset3still
Janne Kataja ja Aku Hirviniemi konstaapeleina Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvassa (2017). Kuva: Yellow Film & TV Oy

Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -elokuvan tuotannon alkamisesta ja näyttelijävalinnoista tiedotettiin tänään. Saman tiedotteen monien muiden medioiden tapaan saaneen Iltalehden jutussa huomautetaan, että sarjan edellisessä osassa Rillirouskua näytellyttä Aku Hirviniemeä ei nyt elokuvassa nähdä. Otsikkoa myöten juttu vihjaa, että näyttelijän vaihtumiseen olisi syynä käsittelyssä oleva oikeusjuttu, jossa Hirviniemi on syytettynä.

"Sitä ei ole tiedotettu, onko Hirviniemi alun perinkään ollut halukas jatkamaan lastenelokuvasarjassa", Iltalehden jutussa sanotaan.

Ei tiedotettukaan.

Iltalehdellekin tiedoksi, että Hirviniemi näyttelee Seinäjoen kaupunginteatterissa Monty Pythonin Spamalot-musikaalissa, jonka ensi-ilta on heinäkuun 6. päivänä. Yleensä ennen ensi-iltaa näytelmiä on tapana harjoitella, ja jos on näytelmäharjoituksissa kiinni Seinäjoella, niin silloin ei voi samanaikaisesti pääkaupunkiseudulla filmata.

Ensi-illat

Keskiviikko 16.10.

fingerporijuliste pahatar2juliste
jetijuliste2

Perjantai 18.10.

hustlersjuliste andthenwedancedjul

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

fingerporijuliste taydellinenjoulujuliste koirateivatkaytahousujajuliste someonesomewherejuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja

Finland 220x150