supercool1

Viimeisimmäksi Juicen (2018) tuottanut Yellow Film & TV Oy on tehnyt kaikessa hiljaisuudessa Supercool-nimistä englanninkielistä teinikomediaa, joka on jo edennyt jälkituotantovaiheeseen saakka. Alabamassa maalis–huhtikuussa kuvatun elokuvan pääosissa kahtena high school -oppilaana nähdään Jake Short ja Miles J. Harvey. Elokuvan näyttelijöistä nimekkäin on Damon Wayans Jr., joka on nähty muun muassa Valekytät-komediassa (2014).

Tuottaja Olli Haikan ja Alin Moussavin käsikirjoittama elokuva pohjautuu Patricia ja Eric Gorenin alkuperäiskäsikirjoitukseen. Elokuvan nuoret päähenkilöt haaveilevat "cooliudesta", ja maagisen toiveen toteuduttua he ajautuvat yhdeksi yöksi elämänsä suurimpaan seikkailuun.

Yli 4,9:n miljoonan euron budjetista Elokuvasäätiön tuen osuus on 790 000 euroa. Elokuvan päätekijöistä kuvaaja, säveltäjä, lavastaja, pukusuunnittelija ja maskeeraussuunnittelija ovat kaikki ulkomaalaisia. Yhteistuottajana on Scott Einbinder, joka oli vastaavana tuottajana Renny Harlinin The Covenantissa (2006) sekä Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin tähdittämässä The Hitman's Bodyguardissa (2017).

Supercoolin on tarkoitus saada ensi-iltansa lokakuussa. Kotimaan levityksestä vastaa SF Studios, joka on levittänyt muutkin Yellow Film & TV:n viimeisimmät tuotannot.

 

ILMOITUS

banneri suom

ILMOITUS

Ensi-illat

Keskiviikko 26.6.

lemmikkiensalainenelama2jul annabellecomeshomejul

Perjantai 28.6.

yesterdayjul 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

poikajailves19juliste pelikaanimies19juliste angrybirds2teaserjul aatosjaaminejuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja