Fenno-Filmin kaikkien elokuvien budjetit.

Lähde: Suomen Kansallisfilmografia -teossarja

ELOKUVA VUOSI OHJAUS BUDJETTI MK BUDJETTI €
Erehtyneet sydämet 1944 Eero Leväluoma
Erkki Uotila
2 585 109 mk 456 272 €
Hallin Janne 1950 Roland af Hällström 11 065 794 mk 430 459 €
Hiipivä vaara 1944 Yrjö Norta 2 382 455 mk 420 503 €
Varjoja Kannaksella 1943 Theodor Luts
Erkki Uotila
1 990 948 mk 372 506 €
Salainen ase 1943 Theodor Luts
Erkki Uotila
1 821 390 mk 340 782 €
Kultainen kynttilänjalka 1946 Edvin Laine 4 047 866 mk 319 377 €
Kyläraittien kuningas 1945 Jorma Nortimo 2 516 558 mk 317 086 €
Maskotti 1943 Yrjö Norta 1 689 953 mk 316 190 €
Suviyön salaisuus 1945 Eino Kari 2 498 429 mk 314 802 €
Hornankoski 1949 Teuvo Tulio
Roland af Hällström*
6 324 700 mk 280 817 €
Vain kaksi tuntia 1949 Roland af Hällström 6 147 292 mk 272 940 €
Pikajuna pohjoiseen 1947 Roland af Hällström 4 367 122 mk 265 084 €
Keittiökavaljeerit 1949 Yrjö Norta 5 847 669 mk 259 637 €
Matkalla seikkailuun 1945 Yrjö Norta 1 896 268 mk 238 930 €
Läpi usvan 1948 Roland af Hällström 5 257 760 mk 237 125 €
Houkutuslintu 1946 Roland af Hällström 2 804 741 mk 221 294 €
Sinä olet kohtaloni 1945 Erkki Uotila
Yrjö Norta
1 720 127 mk 216 736 €
Sisulla ja sydämellä 1947 Yrjö Norta 3 463 175 mk 210 248 €
      YHTEENSÄ: 5 490 788

*) Pelkkä krediitti.

Poikki! – toteutumattomat kotimaiset elokuvat

Ensi-illat

Elokuvateatterit avoinna jälleen 1.6. alkaen

 

Lisää ensi-iltoja

Seuraavat kotimaiset:

nakemiinneuvostoliittojuliste viimeisetjuliste neitiaikajuliste

Lisää kotimaisia ensi-iltoja