For a Good Time, Call... (2012) [Blu-ray]

FOR A GOOD TIME, CALL...
Yhdysvallat 2012

Ohjaus: Jamie Travis
Käsikirjoitus: Lauren Miller, Katie Anne Naylon
Tuotanto: Lauren Miller, Katie Anne Naylon, ym.
Pääosissa: Lauren Miller, Ari Graynor, Justin Long

1 tunti 27 minuuttia


Näyttelijä Lauren Millerin ja Katie Anne Naylonin käsikirjoittama For a Good Time, Call... on viihdyttävä pienen budjetin komedia kahdesta nuoresta newyorkilaisesta naisesta, jotka päätyvät asumaan saman katon alle. Lauren (Miller) tulee poikaystävänsä jättämäksi ja menettää työnsä, kun taas Katie (Ami Graynor) on vaarassa menettää isoäitinsä aikoinaan vuokraaman asunnon asumisoikeuden vuokratason noustessa. Naisten yhteinen homoystävä (Justin Long erittäin kliseisessä roolissa) auttaa tekemään heistä kämppäkaverit.

Kunnianhimoinen ja järjestelmällisyyteen uskova Lauren päätyy lopulta perustamaan puhelinseksiyhtiön Katien kanssa, joka on harjoittanut alaa jo pitkään. Tämä on kauniin ystävyyden alku, jonka myötä täysin erilaiset naiset oppivat ymmärtämään ja arvostamaan toistensa erilaisuutta kuin myös paljastamaan itsestään ”synkkiä” salaisuuksia. Tyypillinen tarina, siis, mutta Jamie Travisin ohjaamana se on viihdyttävästi ja hauskasti kerrottu. Elokuvan kantava voima on kuitenkin Millerin ja Graynorin yhteistyö, joka toimii erittäin hyvin.

Elokuvassa nähdään hauskassa cameo-roolissa Millerin aviomies Seth Rogen sekä vähemmän hauskassa sivuosassa Kreikkalaisen naimakaupan Nia Vardalos.


LISÄMATERIAALI

Poistettuja kohtauksia.

BLU-RAY-JULKAISU

  Julkaisija: Universal
  Tekstitys: Suomi, norja, tanska, ruotsi, ym.
  Ääni: DTS-HD Master Audio 5.1
  Kuva: 16:9 (2.35:1)
  Levyjä: 1

ISSN 2342-3145. Avattu lokakuussa 2008. Noin 30 600 eri kävijää kuukaudessa (1/2024).