DVD-arvostelussa What's Love Got to Do with It? (2023): Lily James ja Emma Thompson kannattelevat heppoista romanttista komediaa

a

WHAT'S LOVE GOT TO DO WITH IT?
Iso-Britannia 2023

Ohjaus: Shekhar Kapur
Käsikirjoitus: Jemira Khan
Tuotanto: Tim Bevan, Eric Fellner, ym.
Pääosissa: Lily James, Shazad Latif, Emma Thompson

1 tunti 45 minuuttia

What’s Love Got to Do with It? -elokuvan nimi on lainattu ja kulunut, ja samaa voi sanoa sen sisällöstä. Lily James ja Shazad Latif näyttelevät lapsuutensa toistensa naapureina asuneita Zoeta ja Kazia, jotka pitävät yhteyttä vielä kolmikymppisinäkin.

Kaz on päättänyt etsiä itselleen vaimon pakistanilaisia yhteen saattavan palvelun kautta. Ajatus melkeinpä ventovieraan kanssa alttarille astelemisesta kiehtoo dokumenttielokuvia työkseen tekevää Zoeta, joka alkaa taltioida Kazin naimakauppoja. Ja kuinkas sitten käykään.

Kliseisen, yllätyksettömän ja huumoriltaan hampaattoman tusinatuotteen pääparin näyttelijöiden väliltä puuttuu niin sanottu kemia. Sen sijaan Lily Jamesin ja Emma Thompsonin yhteiset kohtaukset toimivat hyvin. Thompson näyttelee Zoen äitiä, harmitonta hölmöä, jota kiehtoo naapurissa asuvien pakistanilaisten arki. Tästä revitään vain hyvin kesyä huumoria.

Elokuvalliselta toteutukseltaan miellyttävän näköinen What’s Love Got to Do with It? on intialaisohjaaja Shekhar Kapurin ensimmäinen valkokangaselokuva viiteentoista vuoteen ja vallan toisenlainen  teos kuin hänen aiemmat elokuvansa, joista mainittakoon Bandit Queen (1994) ja Elisabeth (1998).


1tahtea1tahtea
1tahtea

Tallennejulkaisu:

Levittäjä: SF Studios
Kuvasuhde: 2,39:1, 25 fps PAL
Ääni: Dolby Digital 5.1
Tekstitys: suomi, norja, tanska, ruotsi
Ikäraja: S
Levyjä: 1


Lisämateriaali: -


  dvd

ISSN 2342-3145. Avattu lokakuussa 2008. Noin 30 600 eri kävijää kuukaudessa (1/2024).