Inari Niemen Kesäkavereina nähdään Iina & Minka Kuustonen ja Anna Paavilainen

Iina Kuustonen elokuvassa Kekkonen tulee! - kuva: Solar Films

Robin-dokumentin ohjanneen Inari Niemen ensimmäisen pitkän näytelmäelokuvan, parhaillaan Hangossa kuvattavan Kesäkavereiden päärooleissa nähdään Iina Kuustonen, Minka Kuustonen ja Anna Paavilainen. Bronson Clubin tuottamassa elokuvassa näyttelee myös Sampo Sarkola. Ensi-iltansa Kesäkaverit saa ensi vuoden puolella.

MTV3:n Putous-viihdesarjasta tuttu Iina Kuustonen on nähty tänä vuonna valkokankaalla Jarmo Lampelan Miesten välisissä keskusteluissa ja Taavi Vartian hittielokuvassa Rölli ja kultainen avain. Elokuussa hänet nähdään Marja Pyykön komediassa Kekkonen tulee! ja joulukuussa Marko Mäkilaakson ohjaamassa lastenelokuvassa Ella ja kaverit 2 – Paterock. Ensi vuonna Kuustonen näkyy valkokankaalla ainakin Aleksi Mäkelän uudessa Kummeli-elokuvassa. Lisäksi hänellä on roolit kahdessa Jarmo Lampelan elokuvassa, jotka ovat tällä hetkellä jälkituotannossa.

Minka Kuustonen on nähty tähän mennessä valkokankaalla vain kahdesti, Dome Karukosken elokuvissa Tyttö sinä olet tähti (2005) ja Kielletty hedelmä (2009). Anna Paavilainen muistetaan parhaiten sivuosaroolistaan Zaida Bergrothin Hyvässä pojassa (2011), josta hän sai Jussi-ehdokkuuden.

Inari Niemi työskenteli apulaisohjaajana isänsä Raimo O. Niemen (Poika ja ilves) toissavuotisessa Roskisprinssi-elokuvassa. Roskisprinssin tavoin Kesäkaverit on käsikirjoittanut Juuli Niemi.


Lähde: Yle Svenska

ISSN 2342-3145. Avattu lokakuussa 2008. Noin 30 600 eri kävijää kuukaudessa (1/2024).