Blu-ray-arvostelu: Boys from County Hell (2020)

a

BOYS FROM COUNTY HELL
Irlanti, Iso-Britannia 2020

Ohjaus: Chris Baugh
Käsikirjoitus: Chris Baugh, Brendan Mullin
Tuotanto: Brendan Mullin, Yvonne Donohoe
Pääosissa: Jack Rowan, Nigel O'Neill, Louisa Harland

1 tunti 29 minuuttia

Irlantilainen kauhukomedia Boys from County Hell kulkee John Landisin Ihmissusi Lontoossa -klassikon jalanjäljillä, mutta kauhua tai komediaa siinä ei ole nimeksikään. Elokuvan viehätys on Irlannissa ja irlantilaisuudessa.

Ohjaaja Chris Baughin aikaisempaan lyhytelokuvaan pohjautuvassa elokuvassa pienessä irlantilaisessa maalaiskylässä asuvat kolmikymppiset kaverukset omat tympääntyneet kuolevaan kotipitäjäänsä. Toinen kaveruksista päättää muuttaa Australiaan, mutta ehtii sitä ennen kuolla onnettomuudessa pellolla, johon on legendan mukaan haudattu vampyyri. Kuinka ollakaan, kohta vampyyri on lähistölle sattuvien ihmisten kimpussa. Ennen kuin koko kylä saa tietää asiasta, eloon jäänyt toveri yrittää hankkiutua vampyyreistä eroon.

Boys from County Hell on tehty muutamalla miljoonalla eurolla, mikä näemmä riittää Irlannissa aika lailla samanlaiseen laatuun kuin Suomessa. Lopputulos näyttää elokuvalta eikä sitä vaivaa minkäänlainen amatöörimäisyys, mutta hauska tai jännittävä se ei ole. Huumoria on yritetty synnyttää toisinaan tilanteiden, mutta useimmiten roolihahmojen kautta.

1tahtea1tahtea

 

Tallennejulkaisu:

Levittäjä: MisLabel (maahantuonti Booky.fi Oy)
Kuvasuhde: 2,35:1, 1080 p, 24 fps
Ääni: DTS-HD MA 5.1
Tekstitys: suomi, ruotsi, tanska, norja
Ikäraja: 16
Levyjä: 1


Lisämateriaali: ei lisämateriaalia


  dvd