Timo Koivusalo kuvaa kesällä Risto Räppääjä ja Sevillan saiturin

ristorappaaja

Timo Koivusalo ohjaa ja tuottaa toisenkin Risto Räppääjä -elokuvan helmikuussa ensi-iltansa saaneen Risto Räppääjä ja liukas Lennart -elokuvan hyvän menestyksen myötä. Kesä–heinäkuussa mm. Villilän studioilla ja Naantalissa kuvattavan Risto Räppääjä ja Sevillan saituri -elokuvan tuottaa edellisosan tavoin Koivusalon Artista Filmi Oy yhdessä Sinikka ja Tiina Nopolan Ricky Rapper Oy:n kanssa.

Helmikuun 13. päivänä 2015 ensi-iltansa saavan elokuvan rooleihin palaavat edellisestä osasta tutut Samuel Shipway, Sanni Paatso, Minttu Mustakallio, Vesa Vierikko ja Riitta Havukainen. Saiturin roolin näyttelee Esko Roine ja tämän palvelijaa Tom Lindholm.

Risto Räppääjä ja liukas Lennart on saanut tähän mennessä noin 250 000 katsojaa. Kokonaiskatsojamäärä tulee jäämään kauas Mari Rantasilan kahden edellisen Risto Räppääjä -filmin katsojaluvuista. Rantasilan ohjaama ensimmäinen Risto Räppääjä (2008) sai 215 784 katsojaa, Risto Räppääjä ja polkupyörävaras (2010) 327 538 ja Risto Räppääjä ja viileä Venla (2012) 309 388 katsojaa.