Ville Myllyrinne ja Laura Malmivaara Seikkailulle Kreikkaan

Taavi Vartian käsikirjoittaman ja ohjaaman, Jarkko Hentulan tuottaman Seikkailu Kreikassa -elokuvan tunnetuimmat suomalaisnäyttelijät ovat Ville Myllyrinne ja Laura Malmivaara, kertoo Cineuropa. 1,2 miljoonan euron budjetilla Kreikassa kuvattavan koko perheen elokuvan kuvaukset aloitetaan huhtikuussa ja saadaan päätökseen kesäkuussa. Ensi-iltansa elokuva saa 12. joulukuuta 2014.

Vartian käsikirjoittamassa elokuvassa ryhmä suomalaisia teinejä päättävät Kos-saarella lomaillessaan pelastaa saaren aarteet ja paikallisen tytön salakuljettajien kynsistä. Elokuva on Yellow Film & TV:n ja kreikkalaisen Inkas Filmsin yhteistuotanto. Filmin kreikkalaisia näyttelijävahvistuksia ovat Orfeas Avgoustidis, Natalia Dragoumi ja Yiannis Zouganelis.

Inkas Filmsin kanssa Vartia kehittelee myös The Missing Route -nimistä 12-osaista nuortensarjaa, jonka hän on kirjoittanut ja myös ohjaa. TV-sarjassa suomalainen ja kreikkalainen poika löytävät salareitin Suomen ja Kreikan väliltä. Niinikään kehitteillä on Yellow Film & TV:n ja Inkas Filmsin suomalais-kreikkalainen yhteistuotantoelokuva, jossa Orpheas Avgoustidisin näyttelemä mies pyrkii olemaan sekä "sankari että hellä vaimoaan kohtaan". Kreikassa kuvattavan elokuvan työnimi on Mamma's Boy.

Vartian ensimmäinen pitkä filmi, Rölli ja kultainen avain, tuli ensi-iltaan alkuvuodesta ja sai yli 200 000 katsojaa.